Klubmodul henter siden

Ballettræningslejr 25.-26. maj 2019

For øvede og meget øvede elever 11-18 år

Tag med på Balletkompagniets træningslejr og få en sjov oplevelse sammen med dine balletvenner. Programmet indeholder klassisk ballet, moderne dans, repertoire og særligt fokus på spring og piruetter, samt tåspids styrketræning.

Vi har tre dansestudier til rådighed begge dage. Salene har ingen barrer, så vi kører stangskolen uden stang, så forbered jer på en hård, men også sjov weekend. Undervisningen varetages af: Helle Keis, Johanne Høy, Julie Valentin og Amalie Peronard.

Her er programmet:

Check-in lørdag: kl. 9.30-10.00.
 

Ud over de fire undervisere vil der være to ansvarsvoksne, som står til rådighed begge dage. I får telefonnummer til de to ansvarsvoksne, og må kontakte dem når som helst hele døgnet, hvis I får brug for en voksen til hvad som helst.

Træningen foregår lørdag og søndag d. 25.-26. maj på: Sankt Helene kursus- og konferencecenter, Bygmarken 30, 3220 Tisvildeleje.

Deltagere på træningslejren skal selv sørge for transport til og fra Sankt Helene. Ved ankomst indlogeres I på 4-personers værelser med eget bad og toilet.

Tilmelding: Senest 15. februar 2019

Når tilmeldingsfristen er nået, vil jeg inddele jer i 3 dansehold efter jeres erfaring og alder.

Pris for træning, forplejning og overnatning er 1500 kr. Der er inkluderet postevand til måltiderne, så ønsker man andet end vand, er det på egen regning. I skal selv medbringe håndklæder og linned – det kan dog også lejes i receptionen for 75 kr.

Værelserne fordeles, så elever fra samme hold sover sammen, for så vidt at det går op. Har man særlige ønsker til, hvem man ønsker at sove på værelse med, kan det skrives i kommentarfeltet på tilmeldingen. Her bedes I også notere, hvis I har allergi, er vegetarer eller der er andre hensyn, som I mener, vi skal kende til.

Huskeliste

  • Tætsiddende ballettøj - måske et par sæt, så man kan få tørt tøj på i løbet af dagen
  • Balletsko
  • Evt. tåspidssko
  • Hårting til at sætte knold
  • Drikkedunk
  • Lidt snacks til mellem måltiderne
  • Vækkeur (I skal selv sørge for at komme op)
  • Håndklæde
  • Linned 
Vi glæder os til en fantastisk weekend med jer!
 
KH Helle 
Tilmeldte
33 /65
Tilmeldingsfrist
01.03.2019
Tidspunkt
25.05.2019 kl. 09.30 - 26.05.2019 kl. 15.15
Sted
Bygmarken 30, 3220 Tisvileleje
Pris
1500,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'